×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Logistik & Affisch

Bakom all reklam på stan – utomhus och i kollektivtrafiken – finns en komplex logistik. Skyltar och affischer ska monteras, klistras och bytas enligt ett löpande schema. LL Bolagen har erfarenhet av både små och stora uppdrag. Bland annat sätter vi upp all reklam på SJ:s tåg och har också varit ansvariga för logistiken runt 20 000 reklamskyltar i SL:s spårtrafik.

Trafikreklam på spår och hjul

I samarbete med Get on Board AB/SJ AB har vi uppdraget att sätta upp reklam på SJ:s tåg. All uppsättning och nedtagning sker i Hagalund, där SJ har en bangård för in- och avgående tåg från Stockholm. Reklamen utgörs av allt ifrån dekaler på de fällbara brickborden till reklamblad i stolsfickan framför resenärerna. Uppdraget är komplext och kräver noggrann planering då dekalerna ska sitta på specifika platser.

Under 2012 skötte vi också all logistik kring SL:s kollektivtrafik på tåg, tunnelbana och bussar. Vi bytte över 20 000 skyltar varje vecka – skyltar i tåg och bussar, i rulltrappor, glasvitriner och spårväggar – och kontrollerade den rörliga bildreklamen på perrongerna. Uppdraget gjordes åt medieförsäljningsföretaget Clear Channel.

Att arbeta i spårmiljö kräver specialkompetens. Samtliga medarbetare är auktoriserade och har utbildning i spårsäkerhet och skydd.

Vill du veta mer om våra logistiktjänster? Kontakta oss!