Din klottersanerare i Stockholm

Få ett kostnadsförslag

×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Klotter & Sanering

Klotter bör saneras så fort som möjligt – en klottrad vägg lockar ofta fler klottrare. Våra saneringsbussar är alltid redo att rycka ut. Vi sanerar snabbt och miljövänligt med hetvatten, biologiskt nedbrytbara kemikalier eller tvättmedel, beroende på vad som ska tas bort. Vi utför även måleritjänster, i de fall ytorna behöver bättras efter saneringen. För dig som vill ha löpande sanering erbjuder vi klotterförsäkring.

Vi återställer alltid på miljövänligt sätt

Vi använder alltid kemikalier som inte innebär hälso- eller miljörisker. Beroende på typ av sprayfärg och underlag använder vi olika klotter- och färgborttagare – speciellt utvalda medel som reagerar kemiskt med klottret – en förutsättning för att inte förvärra skadan. Dessutom utbildas samtliga medarbetare, inklusive driftledningen, löpande i saneringsteknik och kemikaliehantering.

För ej avtalsbundna tjänster saneras allt klotter inom 48 timmar efter bekräftad beställning.

Teckna klotterförsäkring för löpande sanering!

Med vår klotterförsäkring kan du lita på att klottret försvinner snabbt, utan att du behöver beställa sanering vid varje enskilt tillfälle. Vi ronderar din fastighet för en fast månadskostnad – och då ingår även all sanering vid varje ronderingstillfälle!

Biologiskt nedbrytbara kemikalier

Alla medel vi använder för klottersanering, färgborttagning och fasadtvätt är speciellt utvecklade av våra leverantörer – MPE International och Pica Kemi – för bästa resultat med hänsyn till både arbetsmiljö och natur. Samtliga medel uppfyller Kemikalieinspektionens krav, vilket innebär att de är biologiskt nedbrytbara, samt att de inte förstör reningsverkens process. Klotterskyddet vi använder är diffusionsöppet och lätt biologisk nedbrytbart enligt OECD 302-B, samt godkänt enligt BRO 2004.

Läs mer om våra saneringstjänster

Klottersanering

Kontaktuppgifter
Adress(Obligatoriskt)
Beskriv jobbet eller om ni vill att vi ska kontakta er.
Bifoga gärna en bild på jobbet som ska utföras
Max filstorlek: 50 MB.
Peter Stenlund
Driftledare Mark, Park & Snö

08 555 242 80
Driftledare Mark, Park, Snö & KlottersaneringPeter Stenlund
Driftledare Mark, Park, Snö & Klottersanering
08 728 32 80