×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Hushållsavfall

Sedan april 2013 hämtar vi både matavfall och hushållsavfall i Nacka Kommun. Hushållsavfallet förbränns och omvandlas till el och fjärrvärme och matavfallet omvandlas till biogas och biogödsel. Biogas används bland annat till drivmedel i våra sopbilar.

Sedan 1 Oktober 2017 hämtar vi inte längre hushållsavfallet i Stockholms kommun.

Vill du veta mer om kretsloppet från sopor till energi, eller har frågor om din sophämtning? Kontakta oss!

Sopkärl istället för sopsäckar – en lönsam investering

Vi hjälper dig att bygga om soprummet, så att du kan byta de befintliga sopsäckarna mot nya sopkärl – en lönsam investering på sikt. Fastighetsägarens kostnader för sophämtning kan ofta sänkas med 15-35 procent. Dessutom blir hanteringen av kärl betydligt fräschare för hyresgästerna. Arbetsmiljön i och kring soprummet förbättras också. Utomhus kan det vara både snyggare och säkrare att förvara kärlen i ett kärlskåp.

Första steget är att ta fram ett skräddarsytt förslag på alternativ sophantering. I förslaget ingår alltid ett kostnadsfritt besök på plats, samt offert för de arbeten som eventuellt måste genomföras för att göra förändringen möjlig. Vill du veta mer? Kontakta oss!.

Vi tvättar dina sopkärl

Sopkärl som används för hushållssopor och andra blöta eller smutsiga fraktioner bör tvättas regelbundet. Vi tvättar alla typer av sopkärl vid behov. Läs mer om kärltvätt här!

  • Boka en enstaka tvätt.

Kontakta oss för mer information!