×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Renovering Miljörum

Rådmansgatan

LL Bolagen hjälper ofta  bostadsrättsföreningar och verksamheter med design, planering och renovering av miljörum för en effektiv källsortering. Ett av våra uppdrag utfördes på Rådmansgatan under hösten 2016.

Tillsammans med de boende diskuterade vi önskemål, behov och anpassning till arbetsmiljölagen och annat som man måste tänka på.

En viktig sak för att hålla rent är ett bra golv. Vi renoverade upp golvet i soprummet genom att flytspackla och belägga ytan med 2-komponents färg, vilket rekommenderas i ett soprum då den blir hårdare och tål mer slitage. Alla väggar och tak målades i en vit kulör för att få ett ljust och trevligt intryck.Vi satte in nya kärl för de olika avfallsslagen och satte upp skyltar och dekaler för anvisning om sorteringen i rummet. Skyltar och dekaler är ett bra sätt att nå ut med information om hur man källsorterar, så det kastas rätt avfall i rätt kärl, det tjänar alla på- inte minst naturen!

renovering-miljorum

Birger Jarlsgatan

LL Bolagen har renoverat detta soprum och optimerat källsorteringen

Genom att ta bort den gamla säckkarusellen och ersatt med kärl har kunden fått en mer kostnadseffektiv hämtning samt att arbetsmiljön för hämtarna förbättrats genom att vi installerade en kärlhiss i trappen som kör upp kärlen från rummet till gatan. Då det frigjordes utrymme i soprummet kompletterade vi med fler kärl för sortering

LL Bolagen är specialister på att optimera soprum, kostnadseffektivisera hushållshämtningen samt implementera källsortering. Boka din kostnadsfria konsultation redan idag!

Falköpingsvägen

Denna kund har LL Bolagen hjälp att komma igång med källsortering utomhus då man ej hade möjligheter till sortering inomhus. En yta anlades med betongplattor samt ett snyggt staket runtom.
På ytan placerades vita sorteringskärl för sortering av 5 olika fraktioner. Detta resulterade förutom i ett bidrag till klimatnyttan att kunden sänkte sina kostnader för det dyra hushållsavfallet då ca 40% av detta nu sorteras ut.

Inget arbete är för svårt eller för stort, för litet för LL Bolagen. Genom sin innovativitet samt breda kunskap av avfall hittar vi lösningar som passar just er! Boka er kostnadsfria konsultation redan idag!