×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Maskinsopning och sandupptagning

Maskinsopning och sandupptagning

Stora ytor med mycket biltrafik, till exempel parkeringar, kräver effektivt underhåll. Vi hjälper dig med maskinsopning både utom- och inomhus. Vi har maskiner för alla användningsområden – från midimaskiner för sopning av gångbanor till stora maskiner för vägsopning samt speciella minimaskiner för garagesopning. Vi har även utrustning för vattenbegjutning och sandupptagning.

Garagesopning – torrsopande och våtsugande maskiner

Våra minimaskiner är skräddarsydda för garage och p-hus, där de enkelt tar sig fram kring pelare och i trånga utrymmen. Vi använder två typer av maskiner:

• Torrsopande, med sugmunstycke undertill: används för hårdgjorda betongytor med målad yta eller struktur. Även för sandupptagning både utom- och inomhus.

• Våtsugande, som sprider ut vatten under sugningen: används för råa hårdgjorda betongytor eller asfalt. Vissa våtsugande modeller är även utrustade med högtrycksrengöring som används för att spola rent i trånga utrymmen där maskinen inte kommer åt. Våtsug kan även användas utomhus.

Vid väldigt nedsmutsade ytor kan både torr- och våtteknik behövas. Golvytor med mycket sand och grus kan upplevas som randiga eller spåriga efter rengöring med den vattenbegjutande, våtsugande modellen. Påbörja med torrsopning!

Vilken maskin passar dig? Boka här!

Maskinsopning