×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Nytt huvudkontor och fordonsdepå i Tyresö

LL Bolagens huvudkontor har ny adress, nämligen Mediavägen 13, 135 48 Tyresö. Här finns nu kundtjänst, ledning och övriga stödfunktioner samt snart 60 förare för våra uppdrag för hushållsavfallsinsamling. Förare och fordon för uppdragen inom källsorterat material och grovavfall finns kvar på vår filial i Frihamnen, och så har vi drygt 100 medarbetare ute på återvinningscentraler och återbruk. Medarbetare och maskiner för exempelvis markskötsel och klottersanering finns på olika ställen i anslutning till utemiljöentreprenaderna. 

Under våren 2022 har lokalerna i Tyresö anpassats för att även kunna härbärgera närmare 30 nya renhållningsfordon för hushållsavfall i vårt uppdrag för Stockholms stad. Verkstad och tvätt kommer att färdigställas under sommaren.

Välkommen att hälsa på!