×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Källsortering på Sveriges äldsta myndighet

Liselotte Lööf Återvinning AB har fått uppdraget att sköta källsorteringen på Kammarkollegiets kontor på Slottsbacken i Stockholm.

 

Kammarkollegiet är en statlig myndighet, som fungerar som kapitalförvaltare, försäkringsbolag, upphandlare och juridisk byrå för statsförvaltningen med över 35 olika uppgifter från riksdag och regering. Kammarkollegiet inrättades redan 1539 och är därmed Sveriges första myndighet. Idag har de ca 300 medarbetare. 

-Vi är glada över att ha fått förtroendet att hantera Kommarkollegiets återvinning, säger Thomas Gustafsson, operativ chef. Uppdraget innebär hantering och insamling av sorterade förpackningar, returpapper samt sekretessmaterial för vidare transport till återvinning och säker destruktion. 

Avtalet kan löpa fram till år 2024 med förlängning.