×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL söker en Operativ chef

LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling.

Nu söker vi Dig som tillsammans med koncernchefen ska leda, driva och utveckla verksamheten inom vårt dotterbolag Liselotte Lööf Entreprenad AB. Du kommer att ha drift-, personal- och budgetansvar för bolaget.

I arbetsuppgifterna ingår även att ha medarbetarsamtal och upprätta individuella utvecklingsplaner för våra Driftsledare.

Du ska vara entusiasmerande, strukturerad och resultatorienterad. Du kommer att vara spindeln i den operativa verksamheten och trivas med täta kundkontakter och att hålla ihop och driva på och utveckla flera projekt och aktiviteter samtidigt.

Vi tror att Du behöver eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt 5-10 års erfarenhet av projekt- och arbetsledning inom driftentreprenader för mark- och parkunderhåll sommar/vinter och lättare anläggning. Du har bra kontakter och är etablerad inom branschen såväl avseende kunder som kollegor och underentreprenörer.

Speciellt meriterande är formell utbildning och erfarenhet från trädgårds- och parkskötsel. Motsvarande erfarenhet av arbete med fastighetsunderhåll är också värdefullt.

Du ska vidare ha god kompetens och intresse för drifts- och produktivitetsfrågor, arbetsledning och ekonomi samt offentlig upphandling på basis av LOU/LUF.

Har Du några frågor är Du välkommen att höra av Dig till koncernchef Ola Claesson på ola.claesson@llbolagen.se eller Jan Dässman på jan.daessman@llbolagen.se, alternativt på tfn 08 728 32 80.

Din ansökan skickar Du till Jan Dässman via epost senast den 13 november 2020.

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid (100 %)

Startdatum: Enligt överenskommelse

Ort: Stockholm

Mer om oss finns på vår hemsida www.llbolagen.se