×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL flyttar till nytt kontor i Frihamnen

Den 7 augusti 2020 flyttar vi från Banankompaniets hus tvärsöver gatan till ett annat kontorshus i Frihamnen. Detta gäller samtliga företag i LL Bolagen -– Liselotte Lööf Återvinning, Liselotte Lööf Miljö AB, Liselotte Lööf Entreprenad AB, LL Miljökonsult AB och Moderna Återvinningslösningar AB.

Vår nya besöks- och postadress är Södra Hamnvägen 3, Hus G, 115 41 Stockholm. Övriga kontaktuppgifter till vår personal är oförändrade och vi har kvar lokaler för fältpersonal och fordonsdepån i Frihamnen. 

Om ni har frågor, kontakta gärna vår kundtjänst på 08 728 32 80 eller info@llbolagen.se. Välkommen att hälsa på!