×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Ekonomichef sökes

LL Bolagen är en Stockholmsbaserad entreprenöriell företagsgrupp som omsätter drygt 200 MSEK och erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av mark och grönytor, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten samt sanering. Koncernen har ett flertal större uppdrag inom Storstockholm och befinner sig i en intressant fas med offensiv affärsutveckling för en fortsatt utveckling och tillväxt.

Nu söker vi en chef för att leda och utveckla verksamheten inom ekonomi, redovisning och finansiering (heltidstjänst).

Du ska vara strukturerad och resultatorienterad samt kompetent inom entreprenadekonomi, systemfrågor och projektredovisning. För närvarande arbetar vi med Hogia, Fortnox, Visma och Oxceed samt verksamhetssystem Next och EDP Future/Mobile. Att ta fram analyser och rapporter som beslutsunderlag för den operativa driften kommer att vara prioriterat. Du kommer även att aktivt delta i arbetet med större anbud och offerter samt affärsutveckling.

Vi tror att Du behöver eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt 5-10 års erfarenhet av eget praktiskt arbete inom ekonomi och redovisning men också i ledande ställning. Du ska ha god kompetens och intresse för produktivitetsutveckling och projektledning, IT samt HR-administration.

Har Du några frågor är Du välkommen att höra av Dig till Ola Claesson, koncernchef eller Jan Dässman på epost ola.claesson@llbolagen.se eller jan.daessman@llbolagen.se, eller telefon 08-728 32 80. Se också www.llbolagen.se.

Din ansökan skickar Du helst via epost till Jan Dässman alternativt till Jan på postadress Liselotte Lööf Återvinning AB, Frihamnsgatan 14, 115 56 Stockholm senast den 15 maj 2020.

Välkommen med Din ansökan!