×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL startar ny verksamhet med stuveri i hamnar

LL Bolagen har startat en helt ny affärsverksamhet med stuveritjänster, lossning av containers och hamntransporter i samarbete med nystartade bolaget Svea Hamn. Tillsammans heter vi Hamnpoolen AB och sitter i LL:s lokaler i Frihamnen.

Nu har vi vunnit ett större uppdrag, nämligen lossningen av biobränsle åt Stockholm Exergi. Deras nya kraftvärmeverk i Frihamnen eldas med flis och bränslet tas i huvudsak in med båt. För att förse pannan med bränsle anlöper 5-6 båtar i veckan under eldningssäsong. Sammantaget sysselsätter uppdraget 20-talet personer. Avtalet löper på upp till 7 år. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot gott samarbete inom en spännande bransch.

HyperFocal: 0