×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL sköter källsorteringen på Järfällahus

Liselotte Lööf Återvinning har vunnit en upphandling inom insamling av källsorterat material hos Järfällahus AB. Uppdraget innebär förutom hämtning av materialet även tillsyn och skötsel av ca 70 miljörum och -stugor inom fastigheterna. Järfällahus har 5 560 lägenheter från Barkarby i söder till Kallhäll i norr.

Vi tycker det är extra roligt att få förtroendet att sköta detta för Järfällahus, som var ett av de första bostadsbolagen som satsade på fullt utbyggd källsortering och som arbetar hårt mot uppsatta miljömål. Tillsammans ska vi verka för ökad återanvändning och återvinning av material samt att förbättra servicen för de boende.

LL Bolagen har lång erfarenhet av den här typen av uppdrag med kunder som t ex Väsbyhem och Sollentunahem. Vi ser fram emot ytterligare ett fint samarbete med fokus på god boendemiljö och miljönytta i Järfälla. Uppdraget löper från september 2019 i upp till 7 år.