×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Uppdrag åt universitet med möbelsnickeri

Liselotte Lööf Återvinning AB har fått ett nytt uppdrag inom källsortering, denna gång åt Malmstens Lidingö, som hör till Linköpings Universitets verksamhet.

Malmstens erbjuder utbildning i möbeldesign, möbelsnickeri och möbeltapetsering. Lokalerna på Lidingö är skräddarsydda och välutrustade för utbildningen och nu hoppas vi även kunna rusta dem ännu bättre med avseende på sortering av källsorterat material.

I uppdraget ingår att förse Malmstens med kärl och sköta insamling och transport samt omhändertagande av verksamhetsavfall. LL har lång erfarenhet av den här typen av uppdrag och ser fram emot ett gott samarbete. Uppdraget löper från 1 maj 2019 i upp till 4 år.