×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Cyklande sommarjobbare sökes

LL söker glada sommarjobbare för insamling av återbruk (användbara prylar) från privatpersoner runt om i Stockholms kommun.

Insamlingen kommer att göras med elcykel med vagn eller ett litet elfordon (Polaris Ranger). Detta är en helt ny och väldigt fossilfri tjänst som utvecklats av Liselotte Lööf Miljö och utförs åt Stockholms stads Trafikkontor inom EU-projektet Eccentric. Läs mer här!

Arbetet utförs under 14 helger (lördag och söndag) med start 6-7 april, arbetstid kl 8-17. Du behöver kunna prata svenska och ha ett förarbevis (AM) för EU-moped. För cyklingen är det ju en klar fördel om du har hyfsad kondition.

Låter det kul? Såklart. Välkommen att höra av dig till Max Kahn, verksamhetschef ÅVC på 070-528 32 87 eller maila oss på info@llbolagen.se !