×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL utvecklas och söker nya medarbetare

LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt tillväxt och utveckling.

Vi söker nya kompetenta medarbetare inom följande områden

Operativ Chef, Liselotte Lööf Entreprenad AB 

Tillsammans med koncernchefen ska Du leda, driva och utveckla verksamheten inom vårt dotterbolag Liselotte Lööf Entreprenad AB. Du är en service- och marknadsinriktad person som ser möjligheter i förändringar i marknad och efterfrågan.

Ekonomi- och redovisningsansvarig, Liselotte Lööf Entreprenad AB

Arbetet omfattar löpande redovisning och bokföring, budget/prognos samt ekonomiska analyser och beslutsunderlag. Du ska ha ett uttalat intresse för systemfrågor inom arbetsledning och ekonomi. Vi håller på att implementera Next och FortNox och arbetar sedan tidigare med Hogia och Ascendo.

Driftledare/Arbetsledare, Liselotte Lööf Entreprenad AB

Som driftledare arbetar du nära dina kollegor och våra kunder med planering och genomförande av större och mindre uppdrag. Du arbetar även med anbud/offerter och andra kundkontakter. Du har god vana att jobba med underentreprenörer och partners samt med moderna digitala arbetsledningssystem.

Driftledare/Arbetsledare Liselotte Lööf Miljö AB

Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor med aktiv försäljning och marknadsföring såväl genom traditionella som webbaserade kanaler samt planering och genomförande av uppdrag. Du har god vana av att jobba med underentreprenörer och partners samt moderna digitala logistik och CRM system.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till koncernchef Ola Claesson på ola.claesson@llbolagen.se eller Jan Dässman på jan.daessman@llbolagen.se  eller telefon 08-728 32 80. Kontaktuppgifter och mer information finns också på vår hemsida www.llbolagen.se .

Anmäl intresse till Jan Dässman, LL Bolagen, jan.daessman@llbolagen.se Frihamnsgatan 14, 115 56 Stockholm senast den 1/11 2018.

Välkommen med din ansökan!