×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Dataskyddsförordningen

Den 25 maj 2018 träder EU:s nya förordning om dataskydd i kraft. Den nya dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) ersätter den tidigare personuppgiftslagen, PUL, och innebär egentligen inte så stora förändringar.

Oavsett vad lagarna heter så vill vi att våra kunder och samarbetspartners ska ha förtroende för oss och hur vi hanterar personuppgifter. I korthet samlar vi bara den information som du själv lämnar när du beställer en tjänst av oss. Vi använder oss också av cookies som samlar information om vilka av våra sidor och nyheter som får flest besök, så att vi kan förbättra hemsidan och relevansen för dig. Vi lämnar inte ut informationen till någon extern aktör, som exempelvis ett annat företag. Och du kan när som helst dra tillbaka ditt medgivande.

Läs mer i vår personuppgiftspolicy och kontakta oss gärna om du har några frågor!