×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Källsortering i Sollentuna

Den 1 december 2017 kör Liselotte Lööf Miljö AB igång med ett nytt uppdrag inom avfallsinsamling. Uppdragsgivare är Sollentunahem vars fastighetsbestånd omfattar ca 6 000 lägenheter.

Entreprenaden omfattar hämtning och omhändertagande av källsorterat avfall i fastigheternas miljörum. Det handlar om samtliga fastigheter där de boende har tillgång till fastighetsnära sortering av avfall. Med våra två- och trefacksbilar kan vi hämta flera olika fraktioner till återvinning på ett effektivt sätt utan onödiga fordonsrörelser.

LL har liknande uppdrag åt exempelvis Sigtunahem och i Upplands Väsby. Vårt koncept med hög service och flexibilitet passar väl in hos kunder som önskar hög miljöprestanda och en nära kontakt med entreprenören.