×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Boka höststädning

Nu är det dags att boka in höststädning! Du kan enkelt boka upphämtning av ert avfall hos oss på LL Bolagen. Vi kan bland annat hjälpa dig att bli av med ditt trädgårdsavfall. Lägg det i säckar, max 15 kg per säck, och ställ ut dem vid gatan. Ring oss så hämtar vi dem inom ett par dagar.

LL använder sig av flerfacksbilar så vi kan enkelt hjälpa dig med att bli av med flera olika avfallsfraktioner vid en och samma upphämtning t ex kan vi hämta brännbart, kartong och glas i en och samma transport.

Du kan också få hjälp med att klippa häcken, beskära träden, kratta upp löven eller annat trädgårdsarbete.

Kontakta oss på 08 728 32 80 eller info@llbolagen.se för prisuppgifter och bokning!