×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Källsortering på Statens Fastighetsverk

LL Bolagen har fått förtroendet att sköta insamlingen av källsorterat material på Statens Fastighetsverks fastigheter på Riddarholmen och Skeppsholmen. I mitten av maj drar uppdraget igång.

Avfallet kommer att samlas in med elfordon och fast personal på plats. Några av fördelarna med elfordon i ett uppdrag som detta är att det inte krävs några bränsletransporter, inga avgaser släpps ut och bilarna håller i regel längre. Allt detta spar på både våra vägar och miljön.

Uppdraget innebär hämtning av alla källsorterade fraktioner – från förpackningar till elavfall och tonerkassetter, totalt 15 typer av avfall – från fastigheternas olika våningsplan. Kunden kan följa resultatet av källsorteringen i realtid via vår webbportal GBOLL.