×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Renovering av soprum

LL Bolagen har på kundens begäran varit behjälplig med en renovering av deras miljörum. Vi har renoverat upp golvet i soprummet genom att flytspackla och belägga ytan med 2-komponents färg, vilket rekommenderas i ett soprum då den blir hårdare och tål mer slitage. Alla väggar och tak är ommålade i en vit kulör. Kunden har även inhandlat nya kärl för avfallet och satt upp skyltar och dekaler för anvisning om sorteringen i rummet. Skyltar och dekaler är ett bra sätt att bildligt nå ut med information om hur man källsorterar, så det kastas rätt avfall i rätt kärl.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om hur vi kan hjälpa just er att förbättra er sortering och få ett finare miljörum för ert avfall.

renovering-miljorum