×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Ekonomichef sökes

Om jobbet

Vi söker en chef som skall leda, driva och utveckla verksamheten inom ekonomi, redovisning och finansiering. Till din hjälp kommer du ha en grupp bestående
3 personer som rapporterar till dig och hanterar löpande redovisning och bokföring, löner, fakturering etc.Du skall vara entusiasmerande, strukturerad och resultatorienterad samt vara kompetent inom systemfrågor och projektredovisning.För närvarande arbetar vi med Hogia, Ascendo, Visma samt EDP Future/Mobile. Att ta fram analyser och rapporter som beslutsunderlag för den operativa driften kommer vara prioriterat. Du kommer även att aktivt delta i arbetet med större anbud och offerter.Vi tror att Du behöver eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt 5-10 års erfarenhet av arbete i ledande ställning inom ekonomi och redovisning. Du skall ha god kompetens och intresse för produktivitetsutveckling och projektledning, IT samt HR-administration.Har Du några frågor är Du välkommen att höra av Dig till Ola Claesson, koncernchef eller Jan Dässman på mail, ola.claesson@llbolagen.se, jan.daessman@llbolagen.se, eller telefon 08 7283280.

Din ansökan skickar Du till Jan Dässman Liselotte Lööf AB,
Frihamnsgatan 14, 115 56 Stockholm senast den 15 december 2016.