×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Ny projektledare renovering av soprum

Sedan den 11 januari har Liselotte Lööf Miljö AB anställt en ny projektledare för renovering och ombyggnation av soprum, My Kjerrgren. – Jag tycker att det är spännande och kul att påbörja min utvecklande tjänst hos LL Bolagen och ser fram emot hitta nya renhållningslösningar för våra kunder och utveckla denna tjänst framåt.

LL Bolagen erbjuder tjänster inom ombyggnation av befintliga miljörum/soprum samt nyproduktion av moderna källsorteringsrum för olika typer av sorterbara fraktioner. Genom att förbättra hämtningsförhållandena och hålla en hög standard i sitt miljörum kan man kostnadseffektivisera sin avfallshämtning. – Jag kommer att arbeta mycket för att få en bättre helhet med avfallshanteringen, dels att kostnadseffektivisera för kunderna, effektivisera hämtningsförhållanderna och även förbättra arbetsmiljön för hämtningspersonalen.

– Det finns många fördelar med att hålla rent och fräscht i sitt miljörum, en modern sorteringsrum bidrar oftast till ett följande sorteringsmönster och att människor tycker det är roligt.

Välkommen till LL Bolagen My!

My Kjerrgren

My Kjerrgren