×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Klotterskydd av nya Mall of Scandinavia

LL Bolagen klotterskyddar all stenfasad (ca 1500 kvm) på nya Mall of Scandinavia åt Ericsson & Fundell Stenentreprenader AB.  Vi använder bara produkter från MPE International AB, som är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför produkter för klottersanering, fasadtvätt, fasadrengöring och impregnering. För att säkerställa att deras produkter är både effektiva och skonsamma emot miljön, så samarbetar dem med de ledande råvaruproducenterna och kemisterna inom branschen.

Efter väl utfört arbete fick LL Bolagen även förfrågan från PEAB som håller i hela bygget om att klotterskydda ytterligare 4000 kvm, som nu är utfört.