×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL stödjer Alla för alla-loppet

På söndag arrangerar Midnattsloppet ett extra viktigt lopp – Alla för alla – till stöd för flyktingar. Nu befinner sig 60 miljoner människor på flykt och det är den högsta siffran sedan andra världskriget. Genom arrangemanget samlas pengar in för att göra flyktingarnas situation lite bättre.

Alla för alla-loppet går av stapeln nu på söndag 18 oktober i Stockholm och Göteborg. Distansen är 5 km. Startavgiften är 150 kr och uppåt och går oavkortat till FN:s flyktingorgan UNHCR. I samband med starterna kl 10, 11 och 12 uppträder Idde Schultz och representanter från UNHCR berättar om sitt viktiga arbete.

LL Bolagen ställer självklart upp med gratis kärl och hämtning av avfall. Vi uppmanar alla våra kunder att vara med och springa för en bättre värld.

hemsida allaloppet2

FN:s flyktingorgan UNHCR uppstod i kölvattnet av andra världskriget med uppgift att hjälpa miljoner människor som drivits på flykt i ett Europa som låg i ruiner. Sverige för UNHCR är UNHCR:s svenska samarbetspartner som samlar in pengar från den privata sektorn och ökar medvetenheten bland allmänheten om situationen för människor som har tvingats fly sina hem.