×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Renovering av miljörum/soprum

LL Bolagen erbjuder tjänster inom ombyggnation av befintliga miljörum/soprum samt nyproduktion av moderna källsorteringsrum för olika typer av sorterbara fraktioner. Genom att förbättra hämtningsförhållandena och hålla en hög standard i sitt miljörum kan man kostnadseffektivisera hushållshämtningen. LL Bolagens projektledare är utbildade inom arbetsmiljö med specifik inriktning på transport och renhållning där hämtning av hushållsavfall ingår. – Genom att ha ett soprum med hög standard bidrar det till att alla som utnyttjar soprummet uppmuntras till ett större miljöansvar genom att källsortera och samtidigt så tar man hand om soprummet på ett bättre sätt, säger LL:s projektledare Claes Vahlberg. – Det finns pengar att spara in på att renovera sitt miljörum t.ex. genom att gå från säckhämtning till hämtning av kärl eller markbehållare då kostnaden för hämtningen sjunker. Ofta får man tillbaka sin investering på ett par år. Vi kan hjälpa till att utforma hållbara och energisnåla miljörum som följer arbetsmiljölagarna, vilket är svårt för gemeneman att efterfölja utan kunskap och branscherfarenhet.

Kontakta oss för mer information och kostnadsfri konsultation.

Soprum 1