×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Nya flakbilen i drift

I början av juni satte LL Bolagen sin nya flakbil Amanda i drift.  Det är en Fiat Ducato som kan drivas på både Diesel och HVO-bränsle (BioMax) som är ett förnyelsebart bränsle tillverkat av skogsavfall och restavfall från slakterier.

Flakbilen är utrustad med ett skjutbart kapelltak vilket gör att LL Bolagen kan transportera även lite större gods med denna bil. Bilen har även en Zepro bakgavellyft som tar upp till 750 kg. Lyften är arbetsmiljöanpassad med ett så kallat ”dödmansgrepp” som innebär att man måste trycka in en knapp med ena handen och en knapp med andra handen för att manövrera lyften, detta minskar risken för klämskador m.m. Lyften har även ett så kallat rullbursstopp, Detta för att rullvagnar eller gods på hjul inte ska kunna rulla av då man använder baklyften.

Kontakta gärna oss för mer information!

Foto: Fredrik Svensson

Foto: Fredrik Svensson