×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL hjälper MTR med sanering i tunnelbanan

Liselotte Lööf Entreprenad AB har sedan april varit MTR i Stockholm AB behjälplig i ett stort projekt i tunnelbanan. Projektet handlar om klottersanering, målning, sanering, städning, spårarbeten samt slipning av fogar. LLEAB har bistått med sina experter samt kvalificerad personal för själva utförandet.

Projektet kommer att avslutas i slutet på augusti och har gett ett fantastiskt resultat. Vi har minimerat antalet klotterskuggor genom avancerad skuggsanering samt målat ca 8 000 kvm för att få ett renare och finare intryck i hela tunnelbanan. Vi har även plockat rent i spåren längs plattformssträckor och sanerat klotter i tunnlar och på stationshus.

Klotter