×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL Bolagen på Tele 2

Sedan mitten på juli 2013 har Liselotte Lööf Miljö AB tagit hand om driften av avfallshanteringen på Tele 2 Arena och 12 Stockholm. 12 Stockholm är ett nyöppnat restaurang och nöjescenter med tolv restauranger på totalt 12 000 kvm. Vi har bland annat startat upp en återvinningscentral i Arenan där avfall från de olika restaurangerna samt event och mässor sorteras upp. Det har även införskaffats nya komprimatorer för brännbart avfall samt wellpapp. Peter Högberg, mångårig medarbetare på Liselotte Lööf Miljö AB, är platschef och säger  – ”Nu är äntligen driften igång för fullt både på Arenan och 12 Stockholm och det känns jättespännande. Här är man i händelsernas centrum och ambitionen är att göra ÅVC:n till en mönsteranläggning med hög kalitete och service till alla nyttjare ”. Liselotte Lööf Miljö AB sköter även insamlingen av källsorterat avfall åt Stockholm Globe Arenas på Globen.