×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL får snöröjningen i tunnelbanan

Liselotte Lööf Entreprenad AB har fått helhetsansvaret för snöröjning och sandning i tunnelbanans kundmiljöer både i år och nästa vinter, alltså minst två år, med möjlighet till förlängning ytterligare två år. I uppdraget ingår också att sköta påfyllnad av alla sandlådor på plattformarna i tunnelbanesystemet och sandupptagningen vid vintersäsongens slut.

Det har aldrig tidigare i modern historia hänt att en ensam entreprenör fått hela uppdraget att ansvara för snöröjningen  i tunnelbanan, vilket gör oss extra stolta. Det är MTR Stockholm AB, som har ansvaret för drift och underhåll av tunnelbanan, som har skrivit avtal med Liselotte Lööf Entreprenad AB. Att MTR valde just oss till detta uppdrag beror mycket på att vi är duktiga på det vi håller på med och har erfarenhet av att arbeta just i tunnelbanan.