×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Vi tar hand om ditt trädgårdsavfall

Nu när trädgården står i full blom blir det en hel del trädgårdsavfall att ta hand om såsom löv, grenar och ris, trädgårdskompost och fallfrukt. Så här gör du:

Om du bor i Stockholm kan du lämna ditt trädgårdsavfall gratis på återvinningscentralen i Högdalen, ÅVC Trädgård (intill ÅVC Vantör). Öppettider måndag-torsdag kl 10.00-20.00, fredag-söndag kl 9.00-17.00. Mer information finns här!

Om du vill slippa köra smutsiga säckar i bilen kan du ringa oss – vi hämtar oftast inom en eller två dagar! Förbered gärna trädgårdsavfallet genom att kapa längre grenar till max 180 cm så blir det billigare och lättare för oss att hantera. Kontakta oss!

Trädgårdsavfallet som lämnas in återvinns till kompostjord, biobränsle och biogas. Tänk därför på att det ska vara fritt från föroreningar och saker som stör komposten, som t ex plastkrukor och porslin.