×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Vårstädning hos Sigtunahem

En solig lördag i maj hade bostadsbolaget Sigtunahem AB vårstädning i ett av sina bostadsområden i Valsta norr om Stockholm. Frivilliga boende och miljövärdar rensade skräp och trädgårdsavfall på grönytorna, och Liselotte Lööf Miljö AB var på plats för att informera om miljö och återvinning. Våra bilar hämtar källsorterat material från Sigtunahems 5 000 hushåll varje vecka, och det var nyttigt att träffa boende och diskutera hur källsorteringen kan göras ännu bättre. Många ville prata om insamling av förpackningar, till exempel den klassiska frågan varför man inte får slänga stekpannan i metallinsamlingen. Barnen var kanske mest intresserade av att inspektera den biogasdrivna sopbilen, provsitta hytten och testa knapparna till baklastaren. Vi tackar Sigtunahem för inbjudan och ser fram emot fortsatt gott samarbete!