×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL Bolagen utbildar i Azerbajdzjan

I april var LL Miljökonsult AB i Baku, Azerbajdzjans huvudstad, för att föreläsa i ett utbildningsprogram för ett lokalt avfallsbolag. Bolaget har med hjälp av Världsbanken men också med egna resurser investerat i en storskalig sorteringsanläggning, en förbränningsanläggning för hushållsavfall och en ny deponi. Det svenska konsultföretaget Hifab International har sedan 2008 uppdraget att stötta bolaget genom hela processen från projektering och upphandling till genomförande och kapacitetsuppbyggnad.

Utbildningen täcker allt från transport och avfallsbehandling till organisationsfrågor. LL Miljökonsult AB agerade som underkonsult åt Hifab och föreläste om bland annat internationell upphandling, organisationsutveckling, ledarskap, kvalitet och miljö (ISO) och miljökommunikation.

Azerbajdzjan ligger mellan Asien och Europa, intill Kaspiska havet, och har drygt 9 miljoner invånare. Mer finns att läsa på Wikipedia http://sv.wikipedia.org/wiki/Azerbajdzjan