×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

LL Bolagen sponsrar Hammarby Bandy

Igår vann Hammarby Bandy SM-guld i finalmatchen mot Sandviken i en fullspäckad Friends Arena. Med drygt 38 000 besökare var det den största bandymatchen i Sveriges historia. Hammarby gjorde 4-0 efter bara 10 minuter, men sedan tog Sandviken initiativet och reducerade till 3-4. Det gick dock inte att stoppa Hammarbys lagspel och påhejade av en gigantisk hejarklack tog de över och vann med 9-4.

Jublet var stort bland Bajen-fansen inklusive oss från LL Bolagen. Liselotte Lööf AB har sponsrat både herr-, dam- och ungdomslagen i Hammarby Bandy sedan 90-talet och LL Bolagens grundare Sonny Lööf är också Hammarby Bandy AB:s ordförande. Under årens lopp har motsvarande två hela lag arbetat hos oss och för närvarande har vi tre duktiga bandyspelare som driftledare – Robert Rimgård, nr 4 och vänster back, Rickard Koch, nr 23 och mittfältare, Klas Nordström, nu utlånad till Sirius – och dessutom sliparen Lasse Almström. Stort grattis till hela laget!