×

Din webbläsare stöds inte.

Din webbläsare är utdaterad. Vi ber dig vänligen att använda Edge, Firefox eller Chrome.

Tack för din förståelse

Återvinning av våra kontorsmöbler

Nu har LL Bolagen flyttat ut efter 20 år på Norra Stationsgatan 60. Det gamla tegelhuset kommer tyvärr att rivas så småningom, men själva klocktornet bevaras och flyttas till annan plats. Våra kontorsmöbler och annan inredning skänktes bort till bland andra Hammarby Bandy och andra idrottsföreningar, privatpersoner och organisationer som hjälper hemlösa kvinnor och nyinflyttade invandrare att möblera sitt första boende.

En del möbler gick också till Flatens Miljöverkstad, ett nystartat samarbete mellan föreningen Nya Flaten, Svenska Kyrkan, Unga Forskare, olika studieförbund med flera. Miljöverkstaden riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 4-18 år och arrangerar exempelvis miljökollo, naturläger och utställningar för att skapa förståelse för hållbarhetsfrågor och människans roll i naturen och samhället. Miljöverkstaden möblerar nu sitt föreningshus för fullt.

LL Bolagen tackar alla för hjälp med återvinningen!